full screen background image
selena-gomez-pe-urmele-marilor-dive-concertele-care-i-au-facut-pe-fani-sa-o-asemene-cu-beyonce-si-jennifer_size2

Selena Gomez asemanare cu Beyonce si Jennifer Lopez

Selena Gomez asemanare cu Beyonce si Jennifer Lopez
Cand vine vorba de Selena Gomez, toata lumea stie ca este in continua ascensiune: tanara cantareata arata din ce in ce mai bine, se imbraca din ce in ce mai sexy si pune in scena show-uri incendiare. Asta i-a facut pe fanii sai sa o asemene cu divele cele mai cunoscute ale vremurilor: Beyonce si J.Lo.
Selena a sustinut concerte pe parcursul turneului sau Vancouver Revival Tour, pe durata carora nu doar ca a purtat tinute demne de o diva in toata puterea cuvantului, ci chiar a avut prestatii indraznete.

Cantareata in varsta de 23 de ani si-a folosit toate atuurile si a incins atmosfera imbracata in body-uri mulate si materiale transparente, dar si dansand energic in timp ce isi flutura parul lung.

Bruneta pare sa se fi bucurat la maxim de scena, iar fotografii nu au ratat vreun moment, imaginile cu Selena aratand-o intr-o forma de invidiat, dar si cu zambetul pana la urechi.

Fosta iubita a lui Justin Bieber a purtat un body complet auriu, la care a asortat o pereche de cizme in trend, lungi pana la coapse si complet aurii, intregind un look extrem de asemenator cu cel al lui Beyonce, cu atat mai mult cu cat si dansul sau a amintit de concertele divei mulatre.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *